Sälekaihtimet Espoo – sälekaihtimet mittatilaustyönä

Sälekaihtimet ja rullaverhot sekä asennus-, mittaus- ja huoltopalvelu – Espoo ja pääkaupunkiseutu

Kaihdinpalvelu A. Lehikoinen on täyden palvelun kaihdinliike Espoossa. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset mittatilaustyönä valmistettuja, korkealaatuisia sälekaihtimia ja rullaverhoja kotiin tai vaikkapa työpaikalle. Mittatilaustyö varmistaa, että kaihtimet istuvat täsmälleen niihin ikkunoihin, joihin haluat toimivan aurinkosuojan ja näköesteen.

Kauniit sälekaihtimet makusi mukaan

Sälekaihtimet ovat yksi tapa vaikuttaa tilan sisustukseen. Valitse makusi mukaan lämpöä tuovat tyylikkäät puusälekaihtimet, pelkistetymmät alumiiniset sälekaihtimet tai näyttävät lamellikaihtimet. Kaihtimia on saatavilla eri säleleveyksillä ja väreillä, joilla tuot kotiin uutta ilmettä.

Asennus-, mittaus- ja huoltopalvelu

Olemme tehneet sälekaihtimien hankkimisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Kun ostat tuotteet meiltä, asennamme ne puolestasi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita mieleisesi kaihtimet – me autamme valinnassa.
Halutessasi saavumme paikalle ottamaan tarvittavat mitat, joiden mukaan valmistamme kaihtimet. Voit myös ilmoittaa mitat meille itse. Mittauspalvelu on sinulle täysin ilmainen.
Jos sälekaihtimet kaipaavat korjausta, voit kääntyä kaihdinpalvelumme puoleen. Kaihtimet korjataan käden käänteessä jälleen toimiviksi.
Kysy meiltä myös verhokiskoja ja -tankoja sekä muita oheistuotteita.